Bylling Foundations vision

Bylling Foundation blev stiftet tilbage i 2014 grundet et brændende ønske om at hjælpe gadebørn til en bedre fremtid. Som daværende pædagogstuderende kom stifter Camilla Bylling - herunder navnet - samt medstifter Line V. Pedersen, helt tæt på de forfærdelige kår som gadebørn i Filippinerne lever under. Noget måtte gøres og Bylling Foundation så dagens lys.

Bylling Foundation består af en gruppe ildsjæle, hvis hjerter alle brænder for at hjælpe udsatte i Filippinerne. Bylling Foundation er en gruppe af kompetente og engagerede mennesker, der med forskellige baggrunde og professioner, bidrager til at skabe de bedste muligheder for fremtiden.

Vores mission er, at tage hånd om de børn omverdenen har glemt. Ved at støtte Bylling Foundation, hjælper du med at skabe et hjem for udsatte gadebørn i Filippinerne gennem vores børne – og ungdomshjem ByllingHuset.

ByllingHuset tilbyder tag over hovedet, nærende mad, sikre mulighed for uddannelse, omsorg og hjerterum. Ved at støtte Bylling Foundation, kan ByllingHuset med tiden tage flere børn ind som har brug for vores hjælp.

Du kan hjælpe os med at hjælpe de filippinske gadebørn, så de kan komme væk fra det ubarmhjertige liv på gaden. Der findes ingen større rettighed for mennesket end ubetinget kærlighed, et hjem og retten til muligheder. Med din støtte kan vi aktivt hjælpe gadebørnene med netop husly, mad og skole.

Ingen kan ændre på de forfærdelig hændelser gadebørnene allerede har været udsat for i fortiden - men hos Bylling Foundation vil vi tage ansvar for at det ikke sker i fremtiden.

- STØT BYLLING FOUNDATION OG HJÆLP OS MED AT GIVE BØRN RET TIL AT VÆRE BØRN!

 

Hold i dag

Instagram