Bylling Blog

Hos Bylling Foundation er vi begyndt at skrive en blog, for at give jer indblik i hvad der sker i Bylling Huset. Her på siden vil vi ligge aktuelle historier op når relevant og ellers henviser vi til vores Facebookside: https://www.facebook.com/byllingfoundation/


Loading

Vores dyrebare medlemmer

Der burde ikke herske nogen tvivl om, at hele vores hjertesag drejer sig om børnene og opretholdelsen af deres hjem, ByllingHuset. Vi tror fuldt og fast på, at de hjemlige, trygge rammer samt omsorgsfuldt og professionelt personale er vejen til en bedre fremtid for disse børn. Vi er så stolte over alt hvad vi sammen har opnået, så stolte over at kunne se børnenes tydelige udvikling og vi er i den grad stolte over al den opbakning som I derhjemme giver os – så vi kan udføre vores skønne og hårde hjertesag for disse børn. Uden Jer var intet af dette muligt!

Medlemmer og faste månedlige sponsorer er nøglen til økonomisk stabilitet for ByllingHuset og dermed afgørende for vores fantastiske børn. Uden penge kan vi (desværre) ikke, opfylde børnenes basale behov som tag over hovedet, mad, rent drikkevand samt en skolegang, for slet ikke at nævne deres psykiske behov for vejledning og støtte af professionelle.

En stabil økonomi er en altafgørende faktorer for hele ByllingHusets eksistens.  Vi er derfor afhængige af vore medlemmer og faste sponsorer, da det er Jer der ligger grundlaget for børnenes muligheder.

Som medlem af foreningen Bylling Foundation har Du mulighed for at have indflydelse på vort ”arbejde” såvel som på Filippinerne som i Danmark. Gennem den årlige general forsamling får du indsigt i det årlige regnskab, kommende planer og du har mulighed for at komme med forslag og ideer, samt selv at stille op i bestyrelsen.

Vi tror på at der findes mange derude der endnu ikke er blevet medlem, blot fordi de ikke har hørt om Bylling Foundation og de skønne børn vi hjælper – samt alle dem der stadig bor på gaden og som desperat har brug for hjælp. I et privilegeret land som Danmark, burde næsten alle, der har lysten og ønsket om at hjælpe, kunne undvære de 300 kroner et medlemskab koster for et helt år. Dette er et hjælp, der i sandhed kan være med til at gøre en forskel. En forskel om et liv på gaden eller et liv i et hus fyldt af kærlighed. En forskel om en fremtid.

Vi kan virkelig ikke få medlemmer eller faste sponsorer nok!

Så udbred kendskabet om os, fortæl din familie, dine venner, dine naboer og kollegaer om det smukke arbejde vi SAMMEN gør for tidligere gadebørn på Filippinerne – og forhåbentlig endnu flere gadebørn i fremtiden!

Hvis du ikke allerede er medlem – så meld dig ind her: http://byllingfoundation.dk/indmeldelse-forumlar/

Gør en forskel allerede i dag!

/Line, Bylling Foundation

 

 

 

Line

About Line

  •  
  • Facebook