Bylling Blog

Hos Bylling Foundation er vi begyndt at skrive en blog, for at give jer indblik i hvad der sker i Bylling Huset. Her på siden vil vi ligge aktuelle historier op når relevant og ellers henviser vi til vores Facebookside: https://www.facebook.com/byllingfoundation/


Loading

Gadebørn i hummel tøj

Kan det nu også passe at man kan mangle penge til børnehjemmet, når børnene render rundt i Hummel t-shirts og Nike sko? Ja det kan det faktisk, for det øjet ser er ikke altid det samme som historien bag.

Vi er i Bylling, SÅ utrolig heldige at have familie, venner, bekendte og de bedste facebook følgere, der ofte har brugt tøj og sko, de hjertens gerne vil give videre til vore skønne børn. Derfor pakker vi altid kufferterne til det yderste, når vi tager turen fra Danmark til Filippinerne. Tøj og sko fra Danmark er bare i en bedre kvalitet end det vi har råd til at købe på Filippinerne og på denne måde har vi forholdsvis lave omkostninger på tøj og sko til børnene. Det donerede tøj og sko, holder bare længere samt kan bruges af det næste barn i rækken, når de andre vokser ud af det. Så langt kommer tøjet vi køber dernede aldrig – desværre.

Vi kan af gode grunde heller ikke forlange meget af en t-shirt der koster 10 kr. Men når det er det man har råd til – så er det det man køber og så er kvaliteten også herefter. Dette har vi måtte sande mange gange, men man må prioritere når der er munde der skal mættes, skolegang og regninger der skal betales.

toejDerfor er kufferterne altid utrolig spændende når vi ankommer til Filippinerne og børnene har simpelthen julelys i øjnene hver eneste gang. Vi sørger selvfølgelig for, at der hjemmefra er blevet pakket således at der er noget til alle. Fra babytøj til Niño til dametøj til Shella. Fra Jovens små fusser i str. 35 til Harleys noget større i str. 43. Om mærket så hedder Nike eller kommer fra Føtex, ja det kunne vi egentlig ikke være mere ligeglade med. Så længe tøjet er i god stand og passer nogenlunde til vores børn i størrelsen, ja så er vi yderst tilfredse og taknemmelige. Og det samme er børnene!

Som en af vores søde følgere har skrevet: ”Der er bare noget helt særligt over at se billeder af børnene iklædt min søns gamle tøj. Det er dejligt og vide at det er endt i de rigtige hænder”.

Så næste gang du ser et billede af vores børn og måske tænker ”Hvor er de velkendte”, ja så sidder der højst sandsynlig en Tanja eller Frederik med et smil på læberne, over at se deres brugte tøj have fået nyt liv. Så tænk på os eller andre der hjælper, når du skal til og rydde op i skabet næste gang. Der skal så lidt til at kunne glæde andre.

Line, Bylling Foundation

Line Pedersen

About Line Pedersen

  •