Børnene i Bylling huset


Allan

Allan er 12 år gammel og går i førskole. Grundet hans ustabile tilværelse har han aldrig kunne gennemføre 1 klasse endnu. Han er derfor meget ihærdig på endelig at gennemføre og komme ordentlig i gang med hans skolegang.

Allan har boet på gaden næsten hele sit liv sammen med hans alkoholiserede mor. De har flyttet fra gadehjørne til gadehjørne i Colon samt forskellige provins byer omkring Cebu.

Allan har 5 søskende, herunder Billy som også er Bylling barn. Hans far døde da han var 3 år gammel.

Allan er meget lille rent fysisk grundet hans barske liv, hvor sulten har taget så meget over at stofferne har fyldt en stor del af hverdagen i flere år. Han er en stædig størrelse med det mest fantastiske grin.

Allans drøm er at uddanne sig til tandlæge så han kan give folk fra gaden, flotte smil igen. Ligesom han selv har oplevet .

 

Tak fordi I støtter Allan og hans mulighed for en ny fremtid.

‪#‎Itstartswithyou‬heart-humørikon

@Byllingfoundation

 

 

Billy

 

Billy er 7 år gammel og går i Grade 4, hvilket han elsker. Han er utrolig fantasi fuld og god til at lege!

Billy blev fjernet fra det rå gadeliv allerede som 3 årig, da hans alkoholiserede mor kunne tage vare på ham. Billy kommer ud af en familie på 5 søskende, herunder Allan som også er Bylling barn. Hans far døde da han stadig lå i hans mors mave.

Billy boede i 3 år på et center for gadebørn, hvor han modsat sine søskende fik mad, rent tøj og hjælp til uddannelse. Dette center lukkede dog og derfor endte Billy tilbage på gaden, inden han kom til ByllingHuset

Billys drøm er at uddanne sig til automekaniker, da det er det job hans rollemodel Salvin har.

Tak fordi I støtter Billy og hans mulighed for en ny fremtid 

‪#‎itstartswithyou‬

@Byllingfoundation

 

Daryl

 

Han er 15 år gammel og går i Grade 6, hvilket betyder at han skal starte i High School til næste skole år. Daryl er en klog dreng, der næsten altid er at finde i top 3 i hans klasse. Han er ufattelig snakkesalig og en rigtig teenager.


Daryl har boet i og omkring det barske område Colon hele hans liv, hvor hans mor har flyttet meget rundt. Daryl's far døde lige før han blev født og han er derfor vokset op med forskellige stedfædre, i en utryg hverdag uden mad og omsorg. Dette har været nogle af grundene til at gadelivet, stjælerier og stoffer blev en del af Daryl's liv i en tidlig alder.

Daryl har 3 mindre søskende, der bor sammen med hans mor og nyeste stedfar, på et lillebitte værelse i Carbon, hvor hans mor også arbejder ved at holde kirkens toiletter rene hver eneste dag til en løn på 500 kr. i måneden.

Daryl's drøm er at blive uddannet sømand, så han kan tjene godt og hjælpe sin familie 

 

Tak fordi I støtter Daryl og hans mulighed for en ny fremtid.

‪#‎itstartswithyou‬

@byllingfoundation

 

 

Jionnel

 

Jionnel er 16 år gammel og går lige nu i ALS (Alternative Learning System), men starter i High School til næste skole år. Jionnel er en pligtopfyldende elev, der går meget op i sin skolegang.

Jionnel kommer af en familie bestående af hans mor og far, samt hele 9 søskende og 5 nevøer/niecer.

Han tog gaden som 6 årig sammen med hans bror, for at tjene penge til familien. Dette endte ud i et liv, med stoffer og små kriminalitet, samt frem og tilbage mellem familiens lille hjem i bjergene og gaderne i Colon.

Jionnel er husets kærlige storebror og han er et utrolig hjælpsomt menneske overfor alt og alle. Man kan slet ikke forestille sig at hans liv har været anderledes.

Jionnels største drøm er at uddanne sig til social rådgiver, da han virkelig gerne hjælpe andre børn der har stået i samme situation som ham.
 Tak fordi I støtter Jionnel og hans mulighed for en ny fremtid!

‪#‎itstartswithyou‬

@ByllingFoundation

 

 

Joven

Jovien

 

I har alle fulgt med og støttet Jovien's sygdomsforløb, og det har været helt fantastisk med alt den opbakning - vi håber den vare ved
....men bag al det sygdomsforløb, gemmer der sig også en lille dreng, som ønsker at være her i huset, på lige fod med de andre drenge.

Joven fortæller at han som spæd boede sammen med sin familie og bedstemor oppe i bjergene - han mindes at det var en dejlig tid, og han understreger, at vandet var meget tæt på - det elskede han, for der kunne han altid svømme sammen med sine søskende.

Bedste moderen døde desværre og familen kom i pengemangel. Derfor flyttede de til Alaska mambaling (det er et slum-kvarter tæt på colon - her bliver der blandt andet forhandlet en del stoffer og en masse hælervarer)
Jovien's far tog en masse stoffer og hans ældre brødre røg ud og ind af fængslet i et forsøg på at skaffe mad til resten af familien.

Som 6 årige blev Jovien introduceret for Colon og for lim-snifning. Det faldt desværre i god jord hos Jovien, og han blev hængende i gaderne. Der var langt fra penge eller mad at komme efter hjemme hos familien, så han fandt sin egen levevej gennem colon. 
Det blev hverdagen som tigger og lim-sniffer som også gjorde at Jovien kom ud for den forfærdelige ulykke, som nær kostede ham livet. 
Det var nemlig under et lim-trip at Joven legede rundt på de trafikerede veje og endte med at blive ramt af en jeepney. Når børn er påvirket af lim, har de ikke kontrol over dem selv.

Idag er Jovien 9 år. Han er utrolig livsbekræftende og er altid smilede og glad. Han er meget kontaktsøgende og elsker at falde i søvn i armene på os. Vi har haft mange overvejelser omkring Jovien og almindelig skolegang, da hans mentale tilstand ikke er svarende til hans alder. Han er dog en kvik ung herre og vi har besluttet at sende Jovien i samme skole som vore andre drenge, og det fortalte vi ham igår. 
Til det svarede han "jamen jeg har jo ikke nogle notes-bøger" 

Igår var Jovien ude og svømme for første gang efter alle hans operationer. En fryd for øjet at se ham så glad!

Tak fordi I støtter Joven og hans muligheder for en ny fremtid 

‪#‎itstartswithyou‬

@Byllingfoundation