Bylling Blog

Hos Bylling Foundation er vi begyndt at skrive en blog, for at give jer indblik i hvad der sker i Bylling Huset. Her på siden vil vi ligge aktuelle historier op når relevant og ellers henviser vi til vores Facebookside: https://www.facebook.com/byllingfoundation/


Loading

At hjælpe

Det er svært at sætte sig ind i, når man ikke selv har været der. Været tilstede i den bagende sol, i Colons travle gader omringet af beskidte børn der alle vil have en lille del af din opmærksomhed og omsorg, en håndsrækning eller et knus. Der er intet der kan beskrive den særlige lugt som et gadebarn har. En form for uhyggelig sødme der invadere dine næsebor og sætter sig fast for altid. Du kan aldrig vide hvornår de sidst har fået sig et ordentligt bad. For dem er et bad at svømme en tur i vandet ved havnen, samme vand som de går i når de skal af med deres afføring. Men intet af dette er vigtigt. Den tid I tilbringer sammen, de små smukke øjeblikke som I skaber sammen er vigtige. Din tilstedeværelse er det største du kan give til disse børn.

Mødet med Filippinerne, det ufattelig smukke og betagende land står i hård kontrast til det barske liv som vores børn har måttet gå igennem, på trods af deres unge alder. Et liv og en hverdag så langt væk fra hvad vi kender i trygge lille Danmark. Jeg får gåsehud af at tænke på alle de gange jeg har set vore børn været påvirkede af stoffer da de levede på gaden. Bare ordet børn og stoffer, burde aldrig bruges i sammenhæng. Jeg får oprigtigt ondt i maven af at tænke på de forfærdelige hændelser som vores børn har været udsat for. At de har skulle møde så meget ondskab i de år, som burde være nogle af de gladeste år i deres liv. De har ikke haft det der ligner en barndom. Den trygge, omsorgsfulde base, livet uden bekymringer og fyldt med glæde, smil og latter. Dette har været ikke eksisterende. Vores børn har været igennem mere i deres korte liv end hvad nogen nogensinde burde. Og deres livs fortællinger er ikke enestående – for mange børn er dette blot normaliteten og den realitet de befinder sig i.

Dette havde stadig været realiteten for vores børn i dag, hvis ikke Bylling Foundation var blevet stiftet. Mange vil nok mene at vi kæmper en kamp vi ikke kan vinde. Og ja til dels, for det er virkelig en kamp! En ufattelig hård kamp om økonomisk stabilitet, et dybdegående proces i arbejdet med børn der har ar på både sjæl og krop og et land samt kultur der ligger så langt fra vores. Men når man kigger på børnenes udvikling, er det uden tvivl alle vågne nætter, tårer og frustrationer værd!

Du kommer aldrig nogensinde til at kunne sætte dig ind i det, før du har gået i mine sko. Før du har mærket børnenes kærlighed på egen krop og været vidne til deres markante udvikling, psykisk og fysisk. Det er i sig selv noget helt særligt.

Er du en af dem der er i tvivl? En af dem der ikke ved om man virkelig kan gøre en forskel? Om det overhovedet nytter at sende penge til disse børn?

Lad mig give dig et godt råd: Pak tasken og kom ned og mærk efter. Oplev hvordan din tilstedeværelse beriger disse børns liv og hvordan få penge i sandhed gør en kæmpe forskel. Men pas på! Der er en stor mulighed for at du vil komme til at holde utrolig meget af disse børn – Jeg taler af erfaring. Så er du advaret!

Det egentlig meget simpelt. Hvis VI ikke gør noget – hvem gør så?

Støt Bylling og gadebørn annonce

Line

About Line

  •  
  • Facebook